Stucadoorsbedrijf Den Ouden streeft de hoogste kwaliteit in stucadoorswerk na. We hanteren zelf strenge kwaliteitseisen ten aanzien van onze werkzaamheden. Onze stucadoors volgen regelmatig vakcursussen en als professioneel stucadoorsbedrijf zijn we aangesloten bij de branchevereniging NOA. We zijn in het bezit van het Stuc-keur (voorheen ESA) en zijn een Erkend Leerbedrijf.

Stuc-keur
Ieder Stuc-keur bedrijf wordt jaarlijks getoetst door onafhankelijke controleurs. Ze kijken of de werkzaamheden veilig en secuur worden uitgevoerd. Ze controleren of de planning en andere afspraken worden nageleefd. Ze beoordelen of wordt voldaan aan de kwaliteitscriteria en of het resultaat esthetisch is verantwoord.

Erkend Leerbedrijf
Als Erkend Leerbedrijf biedt Stucadoorsbedrijf Den Ouden leerling-stucadoors de mogelijkheid het vak te leren in combinatie met een opleiding. Om erkend leerbedrijf te worden, moet worden voldaan aan een aantal voorwaarden van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen (OCW). Een daarvan is het aanstellen van een leermeester. Wij zorgen altijd voor een doorgewinterde vakman die:

Wist u dat...
U veel geld kunt besparen op pleisterwerkzaamheden wanneer u eigenaar bent van een woning van 2 jaar of ouder?
Lees verder Den Ouden